Vrienden

Ook u kunt Vriend worden. Met een kleine jaarlijkse donatie steunt u ons werk en maakt u veel mensen blij.

Om ons werk te kunnen doen zijn wij aangewezen op de donaties van onze Vrienden. Die maken het mogelijk om mensen die aangewezen zijn op langdurige geestelijke gezondheidszorg in Friesland dat kleine extraatje te geven, dat het leven kleur geeft.

Ook u kunt Vriend worden. Met een kleine jaarlijkse donatie steunt u ons werk en maakt u veel mensen blij.

De minimale jaarlijkse bijdrage bedraagt voor particulieren € 15,– en voor bedrijven € 250,–. Het is natuurlijk ook mogelijk een eenmalige bijdrage te geven. Bij aanmelding kunt u de hoogte van uw bijdrage en de door u gewenste wijze van betaling aangeven.

Legaat

U kunt ons ook steunen via een legaat. De Stichting Vrienden van de ggz heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en hoeft geen erfbelasting te betalen. Daardoor komt een legaat voor 100% ten goede aan de stichting.

Een legaat moet via de notaris worden geregeld en is onderdeel van uw testament. Onze notaris is graag bereid u hierin te adviseren.

Wij willen u graag nader informeren over deze mogelijkheid. Als u hier klikt kunt u meer informatie aanvragen en nemen wij contact met u op.